Bij Odion stimuleer je kinderen om te groeien op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Jij beweegt mee met hun ritme, en verrijkt hun wereld met taal, spel, beweging en sociale betrokkenheid. Soms ontlok je lachjes met zwemmen of een spel, andere keren ben je de steunpilaar voor ouders, hen begeleidend om samen thuis stappen vooruit te zetten. 

elk kind uniek

Elke interactie met een kind bij Odion is een kans om hun wereld te verbreden en zelfvertrouwen te bouwen. We vieren elk succes, van nieuwe woorden leren tot zelfstandige taken uitvoeren. Als begeleider en vertrouwenspersoon moedig je kinderen aan hun eigen stem te ontdekken en te gebruiken.

Zorg voor kinderen overstijgt een baan; het is jouw kans om de toekomst vorm te geven. Door kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling van praktische, emotionele en sociale vaardigheden, creëer je een fundament dat hen een leven lang bijstaat. Bij Odion zorgen we voor een veilige omgeving waar verkennen, leren en groeien centraal staan.

Of je nu deel uitmaakt van een ambulant team, tieners naar zelfstandigheid begeleidt, in een orthopedagogisch dagcentrum werkt, of warmte biedt tijdens logeerweekenden, jouw rol binnen onze multidisciplinaire teams is essentieel en betekenisvol. Samen dragen we bij aan de holistische en aandachtige zorg voor elk kind. Bij Odion vind je een plek waar jouw passie voor begeleiding, zorg en coaching echt het verschil maakt.

Het is leuk om kinderen sociaal en motorisch te zien groeien binnen de veiligheid die we bieden. Je zorgt voor een ontspannen sfeer en bedenkt elke keer weer leuke activiteiten die de kinderen met jouw hulp kunnen uitvoeren.

begeleider Melanie, Odion

perfect voor jou als je:

 • Van een multidisciplinaire aanpak houdt 
 • Natuurlijk meebeweegt met de behoeften van elk kind
 • Moeiteloos verbinding maakt op alle niveaus, van spel tot gesprek

suggesties voor jou

 • Busbegeleider ODC De Boomgaard

  • Purmerend

  €2617

  MBO Diploma

  Bekijk vacature

Staan hierboven geen (passende) suggesties voor je? Onze matchmaker Tim kijkt graag samen met jou wat we zou kunnen passen. Maak hieronder een koffie-afspraak met hem ↓