Als je wereld opeens op zijn kop staat, heb je behoefte aan begrip. Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ontwaken plotseling in een nieuwe werkelijkheid waarin ze hun weg weer moeten vinden. Jezelf weer leren kennen, mentaal en ook fysiek. Wat kan nog wel en wat gaat nu anders? Het is soms een hele puzzel – voor degene zelf, voor verwanten en ook voor de begeleiders. Soms is ander contact met de familie nodig, ander werk of een andere daginvulling. Als begeleider, verzorgende, verpleegkundige of gedragsdeskundige ondersteun je hierbij. Je brengt jouw inzicht en menselijkheid mee om hen te helpen hun nieuwe ik te omarmen.

samen nieuwe wegen bewandelen

Bij Odion krijgen mensen met hersenletsel een thuisbasis voor wonen, leren en sociale interactie. Als begeleider op een woonlocatie of dagbesteding begeleid je deze mensen in hun dagelijkse ritme en help je waar nodig met de persoonlijke verzorging. En als je houdt van variatie, kun je deze waardevolle rol ook vervullen vanuit onze flexpool of als onderdeel van een wijkzorgteam, waar je letterlijk de drempel over stapt om zelfstandig wonenden te begeleiden in hun eigen vertrouwde omgeving.   

Heb je een achtergrond als verzorgende of helpende, dan ben je ook echt van meerwaarde in onze teams. We houden van diverse groepen mensen die elkaar aanvullen: collega’s met veel verstand van verzorging, collega’s met verstand van begeleiding, mensen uit een heel ander vakgebied. Waar je ook vandaan komt, wat je ook meebrengt, we waarderen het en versterken je kennis over hersenletsel waar nodig. 

‘Het werken hier gaat me heel makkelijk af, ik kan compleet mezelf zijn. Ik hou enorm van de gesprekken die ik heb. De directheid die erin zit, daar leer ik van. Het stimuleert me om mezelf te blijven ontwikkelen. Uiteindelijk leer je toch het meeste van mensen die zeggen wat ze vinden. Mensen die een andere blik hebben dan je eigen blik.’ ”

perfect voor jou als je:

 • energie krijgt van complexe zorgvragen 
 • de combinatie zorg en begeleiding interessant vindt 
 • geniet van afwisseling en variatie in je werk

suggesties voor jou

 • Persoonlijk begeleider

  • Heemskerk

  €3606

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Persoonlijk begeleider Grebbestraat

  • Beverwijk

  €3535

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Verzorgende IG Purmerend

  • Purmerend

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature

Staan hierboven geen (passende) suggesties voor je? Onze matchmaker Tim kijkt graag samen met jou wat we zou kunnen passen. Maak hieronder een koffie-afspraak met hem ↓