doe iets echts 

Geen loze beloftes. Als zorgvriend en vrijwilliger bij Odion breng je directe verandering teweeg. Of je nu meehelpt bij leuke evenementen, persoonlijke ondersteuning biedt of zo nu en dan helpt om een tuin te onderhouden. Hier draait het om echte en betekenisvolle actie. 

verschillende soorten vrijwilligerswerk

op bezoek

Kom langs bij een van onze gezellige (groepen) cliënten. Een kop thee drinken, kletsen, mee naar de dokter of samen naar de markt. Ook leuk om samen met je kind te doen. Wij staan overal voor open.

koken

Houd jij van koken en wil je dat ook voor anderen doen? Wij proeven jouw creaties graag. Je kunt samen koken met andere vrijwilligers of alleen. Voor een groep of een paar mensen. Eet je daarna gezellig mee?

tuin en planten

Voor mensen die graag actief bezig zijn in de tuin of met planten op het balkon. Wij komen er niet altijd aan toe en zijn zo blij als de tuinen er weer gezellig uitzien. Kom je ons helpen? Heel graag!

autovrijwilliger

De mensen die bij ons wonen hebben (vaak) geen auto. Fijn als je iemand soms wilt rijden met jouw auto, bijvoorbeeld naar een familielid of -heel praktisch- naar de dokter.

hulp bij taal en (voor)lezen

Heb je geduld, houd je van boeken? Help onze mensen dan om hun taalvaardigheid te verbeteren. Of wordt voorleesmaatje voor iemand die dat zelf niet kan.

jouw eigen idee

Heb je zelf een idee waar jij kunt bijdragen? Ben je goed in feesten organiseren, bingo-avonden, speel je geweldig piano, of maak je coole video’s. Laat het weten!

boost je talenten 

We laten je niet stilstaan. Als vrijwilliger krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en echte ervaring op te doen die verder gaat dan je comfortzone. Heb je behoefte aan training? Het leeraanbod voor medewerkers en vrijwilligers is gelijk. Leer over hersenletsel of over de ontwikkelingen van kinderen. Vergroot je kennis, zodat je jezelf én het werk verdiept. 

we spreken je graag 

juist op zoek naar een betaalde baan?