persoonlijk begeleider Het Watermerk (houtgroep)

Ben jij uniek, wil je meedoen en hou je van werken met Hout? Kom dan werken bij Het Watermerk van Odion!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk begeleider voor de houtgroep voor minimaal 21,6 uur verdeeld over in ieder geval 3 dagen bij dagactiviteitencentrum Het Watermerk. De locatie ligt in het centrum van Krommenie. Het Watermerk is een  dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke en/of  lichamelijke handicap. De cliënt kan in veiligheid en vertrouwen werken en het  team werkt hier methodische aan mee. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding en ondersteuning voor de cliënt in de werksituatie, de groep en locatie. Je stelt voor meerdere cliënten het ondersteuningsplan op in samenwerking met de cliënt en evt. zijn netwerk. Jouw beroepshouding is actief en heeft een evenwicht tussen betrokkenheid en professionele afstand. Dit alles doe je met humor, bent flexibel, energiek en je hebt een flinke dosis zelfreflectie.

Locatie

Bij Dagactiviteitencentrum Het Watermerk in Krommenie hebben cliënten dagelijks een zinvolle, passende en fijne werkdag. Cliënten kunnen werken op 5 groepen en er is een theatergroep die twee dagen in de week extern theater maakt. Elke groep heeft zijn eigen dynamiek en werkzaamheden en is afgestemd op behoefte en mogelijkheden van de cliënten. De groepen zijn in samenhang met elkaar en stemmen dagelijks af. De namen van de groepen zijn; hout, industrieel, recreatief, creatief, servicegroep en theatergroep. Fijne en goede teamsamenwerking is belangrijk voor de continuïteit en coördinatie.

Odion

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we dagelijks bij Odion. Met energie en betrokkenheid onze medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag met een uniek introductieprogramma, zodat je alle facetten van Odion leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Wat verwachten we van jou?

-Minimaal een op de functie gerichte opleiding op MBO 4 niveau (diploma).
-Ervaring in de begeleiding van mensen met een handicap is een pre.
-Je bent in staat om de uitvoering van het ondersteuningsplan te coördineren en op methodische wijze vorm te geven.
-In groepsverband de houtactiviteiten / producten ontwikkelen en begeleiden. Je bent innovatief op dit gebied.
-In een professionele omgeving actief mee werken aan de begeleiding van cliënten, teamsamenwerking en de locatie.
-Energieke houding waarbij, humor, reflectie en daadkracht elkaar afwisselen.
-Je bent bereid om flexibel en creatief in het meedenken van de gehele locatie.

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke werkplek in het centrum van Krommenie. Een team dat je van harte welkom heet en waar de ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. In de lerende, op ontwikkeling gerichte organisatie die Odion is, krijg je alle kans om jouw talenten te ontwikkelen. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij met onze CAO ( a la carte). Een gevarieerd scholingsaanbod en een goede  pensioenvoorziening. Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor deze functie bedraagt het salaris min. € 2.025,- en max. € 2.993,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband van 36 uur per week (FWG schaal 40).

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Bel voor meer inhoudelijke informatie met onderstaande contactpersoon. Je kan solliciteren via de knop 'Solliciteren'.