Enthousiast

Bij Odion horen wij vaak van anderen dat we zulke enthousiaste medewerkers hebben met een grote liefde voor het vak. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden. Deel jij de passie voor de gehandicaptenzorg en wil je meehelpen om onze cliënten een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden? In een betaalde baan of als vrijwilliger? Dan zijn we op zoek naar jou, want wij samen maken Odion!

"Ik ervaar Odion als een fijne werkgever die mij waardeert als professional. Ik krijg ruimte om initiatieven te nemen in mijn werk en er zijn veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Ik ben blij en trots om bij te dragen aan iets zinvols, namelijk mensen met een beperking een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden!"

Aldus medewerker Joan.Solliciteren bij Odion


Klik op de knop ‘Solliciteren’ (dit staat boven iedere vacature), vul je gegevens in op het formulier. Kies voor ‘Aanmaken’ en jouw sollicitatie wordt verstuurd naar de verantwoordelijke manager.

Je ontvangt een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal. Hier vind je de status van- en alle informatie over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (bijvoorbeeld: we hebben meer informatie van je nodig of we nodigen je uit voor een gesprek).

Elke keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

Stap 1

Klik op de knop ' Solliciteren'  bij de vacature.Stap 2

Vul jouw persoonlijke gegevens in op het formulier, upload je CV en voeg daaraan jouw motivatie toe.


Stap 3

Kies ' Aanmaken'  en jouw sollicitatie wordt verstuurdStap 4

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin je gevraagd wordt een wachtwoord aan te maken om jouw account definitief te maken. Dit is van groot belang om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen!