VERZORGENDE IG FLEXPOOL

Ben je toe aan een zorgbaan waar je meer regie hebt over je werkdagen? Voor onze Flexpool zijn we op zoek naar begeleiders en verzorgenden voor onze cliënten met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Je krijgt een gewoon jaarcontract en je hebt de mogelijkheid om op diensten te bieden. Daarmee heb je zelf in de hand op welke dagen je werkt.

Wat wil jij

Een baan waarbij je mensen mag helpen om het leven te leiden zoals zij dat willen. Ook jij hebt graag regie en de mogelijkheid om zelf op diensten te bieden. De ene keer een woonlocatie waar je helpt bij de verzorging van oudere mensen met een beperking, de andere keer een logeerplek voor jongvolwassenen met een lichamelijke beperking. Dat maakt jouw werk veelzijdig, en je kunt in wisselende situaties juist goed je creativiteit en deskundigheid kwijt. Jouw expertise is verzorging en/of begeleiding en daar help je mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking graag mee.

Je wilt zelf inschatten of iemand wat extra hulp van jou nodig heeft, of juist een zetje om iets zélf te proberen. Door iets meer tijd aan je cliënten te mogen besteden, wordt ook voor jou de baan een stuk leuker. Je krijgt graag de ruimte om zelf een oplossing voor een probleem of vraag te vinden, samen met een cliënt, een familielid of een collega. Wij weten namelijk dat gekke vragen leiden tot mooie (zorg)oplossingen. Daarbij kun je hulp vragen van andere experts in de organisatie, zoals gedragsdeskundigen, ergotherapeuten of zorgtechnologen etc. Het mooie aan de Flexpool is dat je goed kunt helpen om goede ideeën en werkwijzen door de organisatie te verspreiden.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Locatie

Je wordt ingezet op verschillende locaties binnen de diverse zorggroepen van Odion. Dit zorgt voor afwisseling, diversiteit en de kans om te ontdekken wat echt bij jou past.

Uniek aan Odion

Uniek aan OdionBij Odion, waar we dagelijks 1.750 kinderen en volwassenen ondersteunen, koesteren we uniekheid en drijven we op openheid en respect. Onder de leiding van ons Kompas, waar “Geen vraag te gek!” de echo is, vieren we diversiteit en moedigen inclusiviteit aan. Odion is niet zomaar een organisatie. We zijn pioniers, dromers en doeners. We nodigen je uit om je voetafdruk te zetten in een omgeving die barst van de energie, creativiteit en passie. Hier worden ideeën geboren en dromen gerealiseerd. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt om te bloeien, waar je jezelf kan zijn en jij al je vragen vrijelijk kan stellen. We zijn niet alleen collega’s; we zijn een hechte familie die elkaar ondersteunt en viert.

Wat kun je van ons verwachten:

· Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen en door te groeien als je dat wilt.
· Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, minimaal FWG 35, € 2.338,- tot € 3.294,-
· Aantal uur bepaal je zelf en dat mag elke week wisselen
· Eindejaarsuitkering van 8,33 % en een vakantietoeslag van 8 %.
· Reiskostenvergoeding, fietsenplan, fitnessplan en goede pensioenregeling
· Voldoende flexibiliteit in je diensten, er is plek in IJmond, Zaanstad en Waterland/Purmerend.

Klaar om te ontdekken?

Heb je zin om verder te verkennen wat werken bij Odion precies betekent en wat het voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met mij, Tim Leneman (recruiter Odion) op te nemen. Je kan mij bellen of appen op 06-57108564 of een mailtje sturen naar t.leneman@odion.nl. Ik deel met plezier alle ins en outs over werken bij ons en de kansen die er liggen. Enthousiast voor een sneak peak? Via mij regel je zo een dagje meekijken op locatie. Zien we je gauw?

Wie ben jij

Jij bent een begeleider of verzorgende IG die graag regie heeft over eigen werkdagen. Je hebt ervaring of een relevant diploma. Kom je uit een andere zorg, dan is het goed om te weten dat je als Verzorgende IG zonder extra papieren bij ons aan de slag kunt, en dat je hetzelfde salaris kunt houden en dat dit salaris zelfs langer doorstijgt.

Ook interessant?

 • coördinator ICT – Security

  • Wormer

  €4806

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature
 • Busbegeleider ODC De Boomgaard

  • Purmerend

  €2617

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Persoonlijk begeleider

  • Heemskerk

  €3606

  MBO Diploma

  Bekijk vacature