VERPLEEGKUNDIGE DE BOOGAERT

Harmonie en verbinding. Als verpleegkundige stap je in een wereld waar warmte en deskundigheid in harmonie zijn. Bij Odion, viermaal gekozen tot ‘Beste Werkgever‘ door haar eigen medewerkers, wordt jouw medische expertise de drijvende kracht. Samen vormen we het fundament voor een harmonieuze samenwerking tussen zorgverleners, cliënten en de gemeenschap.

Wat wil jij 

Voel je de roep om te groeien, om meer invloed uit te oefenen? Streef je naar een plek waar jouw verpleegkundige inzichten rechtstreeks bijdragen aan de kwaliteit van zorg? Waar je de mogelijkheid hebt om jouw BIG-registratie te behouden en jezelf te ontplooien in een functie die multidisciplinaire samenwerking hoog in het vaandel heeft staan? Bij Odion bieden we je een thuisbasis waar jouw kennis een cruciale rol speelt en waar we samenbouwen aan een gezonde en veilige toekomst voor onze cliënten!

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen

In jouw functie als verpleegkundige neem je het voortouw in het waarborgen van de medische en verpleegkundige kwaliteit binnen De Boogaert. Bij de Boogaert is een locatie binnen Odion waar de meeste verpleegtechnische handelingen zijn (o.a. katheteriseren, blaasspoelen, PEG-sonde en stoma’s). Het verpleegkundig team van Odion is nauw betrokken bij de uitvoering en borging van deze handelingen binnen de Boogaert. Als verpleegkundige sta je in nauw contact met diverse disciplines en ben je een onmisbare spil in de organisatie van multidisciplinaire overleggen. Jouw focus ligt op het waarborgen van de kwaliteit van medische handelingen en je hebt een sturende rol bij het in goede banen leiden van complexe zorgvraagstukken. Bovendien ben je een steun en toeverlaat voor je team en cliënten, en draag je actief bij aan het behoud en de verbetering van onze reeds hoogwaardige zorgstandaard. Ofwel, een rol waarin je je verder kunt ontwikkelen en je leiderschapsvaardigheden kunt demonstreren.

Uniek aan Odion

In de kern van Odion ligt een diepgeworteld respect voor individualiteit. Hier, waar de menselijkheid in ieder van ons wordt erkend en gekoesterd, ontstaat een levendige cultuur van openheid en inclusiviteit. Bij Odion is ons Kompas de leidraad en toetssteen voor ons handelen. Het beschrijft onze visie op de mens en de samenleving. Samenwerken, leren en groeien zijn de pijlers die ons als gemeenschap dragen, waarbij geen
en elk talent gevierd wordt. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt om te bloeien, waar je jezelf kan zijn en jij al je vragen vrijelijk kan stellen.

Wat kun je van ons verwachten 

 • Een organisatie die zich voor de
  4e keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s die jou graag een warm welkom heten;
 • Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG40 of FWG45 (afhankelijk van kennis en ervaring) FWG 45 tot max € 3.861,- bruto per maand (fulltime);
 • Minimaal MBO4 verpleegkundige diploma
 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantal uur is in overleg;
 • Je treedt gelijk in vast dienstverband;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Zakelijk mobiel en een laptop/iPad behoort tot de mogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling;
 • Ruimte en vrijheid om jouw ideeën te delen en verbeteringen door te voeren waar nodig;
 • Een positieve en stimulerende werkomgeving met ruimte voor plezier en humor.

Interesse 

Of je nu al deel uitmaakt van onze Odion-familie of je overweegt om bij ons aan boord te komen, we willen graag van je horen. Dit is jouw kans om te groeien, bij te dragen en deel uit te maken van ons betrokken team. Heb je vragen, wil je een dagje meelopen of overweeg je de stap naar deze inspirerende rol? Neem dan contact op met Rossita Dekker, teamleider, op 06-12719791 / r.dekker@odion.nl. Wij zien er naar uit om met je in gesprek te gaan!

Waarom wij jou willen hebben

We zijn op zoek naar een professional met een diepgaand begrip van de menselijke ervaring, iemand die inziet dat zorg verder gaat dan alleen het voltooien van taken. Jouw achtergrond in de verpleegkunde, gestaafd door een relevante opleiding, dient als een solide basis waarop jouw compassie en oog voor detail verder kunnen gedijen. Bij Odion koesteren we de mens achter het CV. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, jouw unieke talenten, en nodigen je uit deze met ons te delen, om samen te verkennen hoe jouw expertise onze zorgverlening nog rijker kan maken.

Ook interessant?

 • Verzorgende IG Flexpool

  • Wormer

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Begeleider Bristolroodstraat

  • Zaandam

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Persoonlijk begeleider Grebbestraat

  • Beverwijk

  €3535

  MBO Diploma

  Bekijk vacature