Regisseur Risico & Prestaties

Bij Odion, meervoudig erkend als ‘Beste Werkgever‘, verenigen we zorgtechnologie met menselijke waarden. In onze vooruitstrevende organisatie streven we naar een nieuwe invulling van risicomanagement. Wij zoeken een regisseur risico & prestaties die met een heldere blik onze zorgstandaarden bewaakt en deze inzichten inzet voor tastbare verbeteringen.

Wat wil jij 

Jij ambieert een rol waar jouw expertise in risicomanagement en kwaliteitsborging essentieel zijn voor het waarborgen van veiligheid en efficiëntie. Bij Odion krijg je de ruimte om processen vorm te geven en draag je als drijvende kracht bij aan onze toewijding aan uitmuntende zorg. Samen zetten we jouw strategische inzicht in voor blijvende verbetering die onze hele organisatie versterkt.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen

In jouw rol als regisseur risico & prestaties sta je aan het roer van onze operationele excellentie. Je ontwikkelt en beheert een datamodel waarmee je kritische prestatie-indicatoren inzichtelijk maakt, zodat besluitvorming gesteund wordt door heldere data. Met een waakzaam oog voor zowel de grote lijnen als de fijne details, beoordeel je de risico’s en stuur je op preventie en verbetering. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: risico en beheers profielen updaten, logboek controles en certificering van installaties. Samenwerken met leveranciers betekent dat je hen scherp houdt op hun afspraken, waarbij je een betrouwbare keten van kwaliteitszorg opbouwt. Je staat garant voor een soepele voortgang van onze diensten en een solide basis voor veilige zorgomgevingen. Door jouw expertise worden trends geanalyseerd, risico’s gereduceerd en de continuïteit van onze diensten gegarandeerd.

Wat kun je van ons verwachten 

 • Werken bij de koploper in zorgtechnologie die zich voor de 4de keer op rij beste werkgever mag noemen
 • Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 50 of 55 met een max van € 4.806,- bruto per maand (o.b.v.36 uur en ervaring)
 • Wij geloven in jou en jouw talent en om dat te laten zien treed je bij ons direct in vast dienstverband
 • Het aantal uur bepalen we in samenspraak, met een optimale invulling van 32 tot 36 uur per week
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Zakelijk mobiel en een laptop/iPad
 • Reiskostenvergoeding, fietsplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling
 • Ruimte en vrijheid om je eigen werk vorm te geven en verbeteringen door te voeren waar nodig
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s heet jou graag een warm welkom

Uniek aan Odion

Bij Odion helpen we zo’n 1.750 kinderen en volwassen met een beperking om ieder dag zo fijn mogelijk te maken. Wij koesteren ieders uniekheid, gedreven door een cultuur van openheid en respect. Onder de leiding van ons Kompas, waar “Geen vraag te gek!” de echo is, vieren we diversiteit en moedigen inclusiviteit aan. Odion is niet zomaar een organisatie. Wij lopen voorop en kijken achterom om te leren. We zijn pioniers, dromers en doeners. We nodigen je uit om je voetafdruk te zetten in een omgeving die barst van de energie, creativiteit en passie. Hier worden ideeën geboren en dromen gerealiseerd. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt, waar je jezelf kan zijn, waar jij al jouw vragen vrijelijk kan stellen en waar jouw autonomie wordt gevierd als de kern van onze laagdrempelige gemeenschap. Bij Odion zijn een hechte familie die elkaar ondersteunt én viert.

Locatie 

Je vervult je rol binnen de afdeling Facilitair & Vastgoed op ons moderne Servicebureau in Wormer.

Wat je meeneemt

Je combineert een Hbo-opleiding in facility management of vastgoed met een scherp inzicht in risicomanagement. Jouw analytische kracht stelt je in staat om diep in gegevens te duiken en patronen te herkennen die anderen niet zien. Nauwkeurigheid en zorgvuldigheid kenmerken jouw aanpak, net zoals je openheid en samenwerkingsgeest. Jouw vermogen om je aan te passen en proactief te handelen is niet alleen te zien in je werk, maar ook in de manier waarop je communiceert en relaties opbouwt. Odion waardeert echter meer dan alleen je professionele kwaliteiten. We kijken uit naar jouw persoonlijke verhaal, jouw unieke perspectieven, en hoe jouw individuele aanpak ons zal helpen om als team te groeien.

Interesse
Wij verwelkomen je graag in onze Odion-familie! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ton van Westrop (Hoofd Vastgoed/Facilitair Beheer/Inkoop) op 06-45088037of t.vanwestrop@odion.nl. Laat ons samen verkennen hoe jouw unieke bijdrage ons team kan versterken.

Ook interessant?

 • Helpende (plus)

  • Castricum

  €3067

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Recruiter

  • Wormer

  €4349.00

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature
 • Persoonlijk begeleider/Verzorgende IG

  • Castricum

  €3606

  MBO Diploma

  Bekijk vacature