RECRUITER

Odion is niet zomaar een naam in de zorg. Wij zijn een mensgerichte organisatie die de belofte waarmaakt, we zijn bekroond met de titel ‘Beste Werkgever’ voor de vierde keer door hen die het hart van onze diensten vormen – onze medewerkers. Bij Odion staan mensen centraal – of het nu onze cliënten zijn die onze zorg ontvangen of onze medewerkers die zich inzetten voor hun welzijn. Wij geloven in het koesteren van talent, het bevorderen van ontwikkeling en het creëren van een omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn.


Wat wil jij

Je ambieert een uitdagende en verrijkende werkomgeving waarin je de ruimte en vrijheid krijgt om jouw creatieve ideeën op het gebied van werving en selectie in te zetten voor een maatschappelijke organisatie. Je krijgt er energie van om de juiste persoon te matchen met de juiste plek binnen de organisatie. Voor jou is er geen grotere voldoening dan het zien floreren van zowel de organisatie als de mensen die je plaatst.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen 

Als recruiter fungeer je als verbindende schakel tussen onze verschillende locaties en potentiële kandidaten. Jouw passie voor het begeleiden van mensen naar de volgende stap in hun carrière is voelbaar in alles wat je doet. Met jouw onderscheidende wervingstalent en avontuurlijke geest ga je moeiteloos het avontuur aan om nieuw talent te vinden. Jij ziet de uitdaging op de arbeidsmarkt, namelijk juist als een kans om creatief te kunnen zijn en in mogelijkheden te denken. Je schuwt er niet voor om buiten de lijntjes te kleuren en onbekende wegen te begaan. Daar krijg je binnen het team de ruimte voor. Je zorgt voor een vlotte instroom van nieuwe medewerkers door gebruik te maken van innovatieve wervingsmethoden, waarbij je op de hoogte bent van trends en sociale media. Het schrijven en plaatsen van overtuigende vacatureteksten en het effectief plannen van het wervingsproces gaat je daarnaast gemakkelijk af. Bovendien kijken we uit naar jouw ideeën over hoe we ons werkgeversmerk nog zichtbaarder kunnen maken naar buiten toe en naar alle verdere innovatie ideeën met betrekking tot de arbeidsmarkt.

Binnen onze organisatie vorm je samen met drie andere collega’s, het recruitmentteam en ben je onderdeel van de M&O-afdeling met meer dan 20 collega’s.

Locatie

Jouw standplaats is op ons moderne Service Bureau in Wormer, maar je hebt de vrijheid om vanuit huis of een van onze locaties te werken!

Uniek aan Odion 

Bij Odion helpen we zo’n 1.750 kinderen en volwassen met een beperking om ieder dag zo fijn mogelijk te maken. Wij koesteren ieders uniekheid, gedreven door een cultuur van openheid en respect. Onder de leiding van ons Kompas, waar “Geen vraag te gek!” de echo is, vieren we diversiteit en moedigen inclusiviteit aan. Odion is niet zomaar een organisatie. Wij lopen voorop en kijken achterom om te leren. We zijn pioniers, dromers en doeners. We nodigen je uit om je voetafdruk te zetten in een omgeving die barst van de energie, creativiteit en passie. Hier worden ideeën geboren en dromen gerealiseerd. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt, waar je jezelf kan zijn, waar jij al jouw vragen vrijelijk kan stellen en waar jouw autonomie wordt gevierd.

Wat kun je van ons verwachten 

 • Werken bij een organisatie die zich voor de 4e keer op rij beste werkgever mag noemen;
 • De vrijheid om je eigen werk vorm te geven en om je werkdag flexibel in te plannen, met de mogelijkheid tot werken vanuit ons inspirerende kantoor of vanuit jouw comfortabele huis;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 50 tot max € 4.349,- bruto per maand (o.b.v.36 uur), met 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding, fietsplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling;
 • Wij geloven in jou en jouw talent en om dat te laten zien treed je bij ons direct in vast dienstverband;
 • Het aantal uur bepalen we in samenspraak;
 • Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen;
 • Zakelijk mobiel en een laptop/iPad;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s heet jou graag een warm welkom.

Wat je meeneemt 

Je bent in het bezit van een Hbo-diploma of volgt op dit moment een studie op dit niveau en ziet deze functie als een uitgelezen kans om je (verder) te verdiepen in het recruitmentvak. Je bent in staat om zelfstandig te werken, waarbij je zelf prioriteiten stelt. Zie jij jezelf al bij ons? We zijn nieuwsgiering naar jouw verhaal en hoe wij gezamenlijk jouw kwaliteiten kunnen verweven met de ambities van Odion.

Interesse 

Klaar voor deze stap? Wij verwelkomen je graag. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ayla Kok (Manager M&O) via 06 30 19 07 26 of a.kok@odion.nl of met Tim Leneman (Recruiter) via 06 57 10 85 64 t.leneman@odion.nl. Zij staan je graag te woord onder het genot van een kopje koffie of thee en vertellen jou graag meer over deze mooie rol.Ook interessant?

 • Begeleider

  • Volendam

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Begeleider

  • Purmerend

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • BBL Traject

  • Wormer

  €2672

  Middelbaar deels onderwijs deels afgerond

  Bekijk vacature