Persoonlijk begeleider/Verzorgende IG de Boogaert

Jij
wil van betekenis zijn en jouw expertise inzetten om anderen te
helpen. Je streeft naar een wereld waarin iedereen gezien wordt. Bij jou draait
het niet om de diagnose of beperking, maar om de mens. Samen met jou
willen we ontdekken waar jij het verschil kan maken! Ook voor jou willen we de Beste
Werkgever
zijn.

Wat wil jij 

Zorgdragen is jouw tweede natuur. Jij bent die kalme kracht die mensen met een rustige aanwezigheid omhult. Jouw empathie spreekt niet alleen door woorden maar ook door daden. Jij ziet de persoon achter de persoon en snapt instinctief wat nodig is om een plek te scheppen waar onze cliënten zich écht thuis voelen. Bij jou staat niet de beperking, maar de mogelijkheid centraal. Jij herkent de unieke persoonlijkheden en brengt de zorg die ieder verdient.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen

Als persoonlijk begeleider heb jij een belangrijke rol in het leven van de cliënten van De Boogaert. Jij kunt het verschil maken door jouw persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inzet. Je biedt individuele begeleiding en steun aan onze cliënten. Jij bent de regisseur van de ondersteuningsplannen voor de cliënten, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende professionals zoals huisartsen, het verpleegkundig team en het ziekenhuis. Op deze manier zorg je dat de cliënten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Tijdens de ondersteuning die je biedt bij het dagelijkse leven van de cliënten, heb je scherp oog en oor voor emoties en behoeftes. Denk hierbij ook aan het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Om het werk goed uit te kunnen voeren, werk je met behulp van een tillift. Je hoeft hier nog geen ervaring mee te hebben, dat leren we je graag. Met zowel betrokkenheid als professionele afstand stimuleer je cliënten in hun ontwikkeling en waak je over hun welzijn. Bij Odion geloven we dat vragen leiden tot nieuwe oplossingen. Jij krijgt de vrijheid om te doen wat nodig is en beweegt met jouw creativiteit buiten de gebaande paden. Je hebt affiniteit met mensen en communiceert verbindend. Cliënten vinden bij jou geborgenheid en betrouwbaarheid. Jij zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Locatie

Welkom bij De Boogaert, gelegen in het hart van Castricum. Hier vind je een 24-uurs woonomgeving waar bewoners de regie over hun eigen leven behouden en ons divers team zich hard inzet om hen hierin te begeleiden. Bij ons staan de cliënten echt centraal: wij volgen in wat zij nodig hebben. En wat zij nodig hebben, is niet altijd gelijk even duidelijk. Maar iedere dag opnieuw gaan wij gezamenlijk de uitdaging aan om dit te achterhalen. Wij hebben ons werk zodanig ingericht dat wij echt de tijd kunnen vrijmaken voor iedere cliënt. Samen met ons agogische, verzorgende en verpleegkundig geschoolde collega’s, creëren we een betrokken gemeenschap. Te midden van levendige activiteiten bieden wij jou de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners en je collega’s.

Uniek aan Odion

Bij Odion helpen we zo’n 1.750 kinderen en volwassenen met een beperking. Wij vinden dat ieder mens uniek is, dat je meedoet
en dat je zelf keuzes mag maken of je nu client of medewerker bent. We werken samen, we leren samen en we groeien samen. Onze organisatiecultuur is er één van openheid, respect en inclusiviteit. We vinden het belangrijk dat iedereen eigen talenten en kwaliteiten in kan zetten en kan ontwikkelen. Dat je dit kan doen door ervaringen op te doen en dat je al je vragen mag stellen. Geen vraag is te gek is ons motto.

Wat kun je van ons verwachten?

 • een organisatie die zich voor de 4e keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen
 • een hecht team met enthousiaste collega’s die jou graag een warm welkom heten
 • een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen
 • salaris conform CAO Gehandicaptenzorg per 1 juni 2024 FWG 40 (max. €3.606,- fulltime en o.b.v. ervaring)
 • een vast contract
 • eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • flexibiliteit – contracturen en werkdagen in overleg
 • reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling
 • ruimte en vrijheid
  om jouw ideeën te delen en verbeteringen door te voeren waar nodig
 • een positieve en stimulerende werkomgeving met ruimte voor plezier en humor

Wat je meeneemt

Wij zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien, die willen bijdragen aan onze ontwikkeling en die hun stempel op onze organisatie willen drukken. Een relevante mbo 4 diploma of ervaring is passend bij deze functie. Een Verzorgende IG diploma met aantoonbare EVV-ervaring is ook voldoende. Hoewel diploma’s en ervaring een rol spelen, zijn wij vooral geïnteresseerd in jou als persoon. In jouw visie, werkwijze en frisse blik. Deel jij deze visie om gezamenlijk een verschil te maken in de wereld van de gehandicaptenzorg? En vergeet jij, ondanks de hectiek van de dag, nooit om de mens voorop te stellen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Interesse

Laat jouw gegevens achter en deel jouw unieke stem met ons. Heb je vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met teamleider Rossita Dekker via 06-12719791. Wij kijken uit naar je bijdrage in ons team!

Ook interessant?

 • Vakantiebaan in de zorg

  • Wormer

  €3294

  Middelbaar onderwijs of soortgelijke

  Bekijk vacature
 • Begeleider Brederodestraat

  • Volendam

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Begeleider Flexpool

  • Wormer

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature