PERSOONLIJK BEGELEIDER NOORDERHOOFDSTRAAT 

Odion is niet zomaar een naam in de zorg. We zijn bekroond met de titel ‘Beste Werkgever’ voor de vierde keer door hen die het hart van onze diensten vormen – onze medewerkers. Bij Odion staan mensen centraal – of het nu onze cliënten zijn die onze zorg ontvangen of onze medewerkers die zich dagelijks voor hen inzetten. Wij geloven in het koesteren van talent, het bevorderen van ontwikkeling en het creëren van een omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn.

Wat wil jij?

Jij streeft naar een wereld waarin iedereen gezien wordt. Naar een baan waarin je van betekenis bent en waarin jij met jouw expertise en het hart op de juiste plaats een steentje kan bijdragen. Je gaat telkens op zoek naar de vraag achter de vraag en met jouw opgewekte karakter, gevoel voor professionele nabijheid en organisatorische talenten weet jij het verschil te maken!

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga ik doen?

Voor jou als persoonlijk begeleider is geen dag hetzelfde. Je ondersteunt bewoners met niet-aangeboren hersenletsel en bijkomende problematiek op diverse leefgebieden. Vanuit jouw coördinerende rol en de helikopterview die daarbij komt kijken, weet jij de continuïteit op de locatie goed te bewaken. Mede door jouw ondersteuning kunnen bewoners het leven leiden dat bij hen past. Het ontwikkelen én behouden van vaardigheden is hierin een belangrijk onderdeel.

Elke bewoner is uniek, wat maakt dat de ondersteuning die jij biedt, maatwerk is. Dit wordt in samenspraak met de bewoner, het netwerk en andere disciplines vastgesteld. Concreet ben jij als persoonlijk begeleider verantwoordelijk voor de totstandkoming en het methodisch uitvoeren van de doelen en afspraken uit het zorgplan van een aantal bewoners. Hiervoor maak je gebruik van ‘Hooi op je Vork’, een model voor het methodisch ondersteunen van mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast besteden wij binnen onze werkwijze jaarlijks aandacht aan deskundigheidsbevordering en teamontwikkeling, waardoor jij volop de ruimte krijgt om te groeien binnen jouw vakgebied.

Waar ga je werken?

Woonlocatie Noorderhoofdstraat ligt in het centrum van Krommenie. Er wonen 25 bewoners in een eigen appartement achter een centrale voordeur. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Het team bestaat uit persoonlijk begeleiders, begeleiders en huishoudelijk ondersteuners. Aan het team zijn een regiebegeleider, gedragsdeskundige en teamleider verbonden die je bijstaan in je werk.

Uniek aan Odion

Bij Odion is ons Kompas de leidraad en toetssteen voor ons handelen. Het beschrijft onze visie op de mens en de samenleving. Onze opvattingen over goede zorg en goed organiseren. Hoe wij met elkaar omgaan en hoe we ons ontwikkelen. Daarover gaan we steeds met elkaar in gesprek. Geen vraag te gek!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een leuke werkplek bij de beste werkgever in de gehandicaptenzorg, binnen een groeiend team waar ruimte is om initiatief te nemen;
 • Toegang tot een breed aanbod van trainingen en cursussen voor persoonlijke en professioneel groei;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 tot max €3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Fulltime of parttime werken in een vast dienstverband met een proeftijd van twee maanden;
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitness en uitstekende pensioenregeling;

Waarom wij jou willen hebben

 • Je beschikt over een op de functiegerichte en afgeronde opleiding op MBO 4 niveau;
 • Je bent veerkrachtig, beschikt over een gezonde dosis humor en houdt van afwisseling;
 • Je reflecteert op eigen opvattingen en gedrag en durft kritisch te zijn naar jezelf en collega’s;
 • Je bent bereid om in onregelmatige diensten te werken (dag-, avond- en slaapdiensten).

Interesse?

“Wij verwelkomen je graag in onze Odion-familie! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Sharon Schouten, teamleider, tel. 06-207 201 99 of via s.schouten@odion.nl. Ik sta je graag te woord, telefonisch of persoonlijk onder het genot van een kopje koffie, en vertel jou graag meer over deze betekenisvolle rol.”

Ook interessant?

 • Recruiter

  • Wormer

  €4349.00

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature
 • BBL Traject

  • Wormer

  €2672

  Middelbaar deels onderwijs deels afgerond

  Bekijk vacature
 • Verpleegkundige De Boogaert

  • Castricum

  €3861

  MBO Diploma

  Bekijk vacature