PERSOONLIJK BEGELEIDER GREBBESTAART

Wil je je verder ontwikkelen in een betekenisvolle baan waar jij je eigen werk kan vormgeven? Droom jij van een wereld waarin iedereen gezien wordt? Wil jij jouw kennis en expertise inzetten om anderen te helpen? Bij Odion, voor de vierde maal bekroond tot ‘Beste Werkgever‘ en koploper in zorginnovatie, kun je dit allemaal doen!

Wat wil jij

Zorgdragen is jouw tweede natuur. Jij bent die kalme kracht die mensen met een rustige aanwezigheid omhult. Jouw empathie spreekt niet alleen door woorden maar ook door daden. Jij ziet de persoon achter de persoon en snapt instinctief wat nodig is om een plek te scheppen waar onze cliënten zich écht thuis voelen. Bij jou staat niet de beperking, maar de mogelijkheid centraal. Jij herkent de unieke persoonlijkheden en brengt de zorg die ieder verdient.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga ik doen

Als persoonlijk begeleider heb jij een belangrijke rol in het leven van de cliënten van de Grebbestraat. Jij kunt het verschil maken door jouw persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inzet. In deze functie bied je individuele begeleiding en steun aan onze cliënten. Jij bent de regisseur van de ondersteuningsplannen voor de cliënten, waarbij je nauw samenwerkt met verschillende disciplines, collega’s en familie. Je hebt een scherp oog en oor voor emoties en behoeftes, en begrijpt de kern van de persoon. Met zowel betrokkenheid als professionele afstand stimuleer je cliënten in hun ontwikkeling en waak je over hun welzijn. Op deze manier zorg je dat de cliënten de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Bij Odion geloven we dat vragen leiden tot nieuwe oplossingen. Jij krijgt de vrijheid om te doen wat nodig is en beweegt met jouw creativiteit buiten de gebaande paden. Je hebt affiniteit met mensen en communiceert verbindend. Cliënten vinden bij jou geborgenheid en betrouwbaarheid. Je ondersteunt, inspireert, en motiveert – elke dag opnieuw. De momenten die je creëert zijn niet alleen waardevol voor hen, maar ook voor jezelf.

Locatie

Op onze nieuwste locatie de Grebbestraat in Beverwijk is een duurzaam nieuwbouw appartementencomplex voor (jong)volwassenen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking en/of NAH (niet-aangeboren hersenletsel). Bij ons staan cliënten centraal: wij volgen in wat zij nodig hebben. En wat zij nodig hebben, is niet altijd duidelijk. Maar iedere dag opnieuw gaan wij gezamenlijk de uitdaging aan om dit te achterhalen.

Uniek aan Odion

Bij Odion, waar we dagelijks 1.750 kinderen en volwassenen ondersteunen, koesteren we uniekheid en drijven we op openheid en respect. Onder de leiding van ons Kompas, waar “Geen vraag te gek!” de echo is, vieren we diversiteit en moedigen inclusiviteit aan. Odion is niet zomaar een organisatie. We zijn pioniers, dromers en doeners. We nodigen je uit om je voetafdruk te zetten in een omgeving die barst van de energie, creativiteit en passie. Hier worden ideeën geboren en dromen gerealiseerd. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt om te bloeien, waar je jezelf kan zijn en jij al je vragen vrijelijk kan stellen. We zijn niet alleen collega’s; we zijn een hechte familie die elkaar ondersteunt en viert.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een betekenisvolle werkplek bij de beste werkgever in de gehandicaptenzorg (al 4x op een rij!);
 • Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen en door te groeien als je dat wilt;
 • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 (max. € 3.535,- fulltime en o.b.v. ervaring);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Flexibiliteit – contracturen, werkdagen en -tijden in overleg;
 • Reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling;
 • Ruimte en vrijheid om jouw ideeën te delen en verbeteringen door te voeren waar nodig;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Waarom wij jou willen hebben

Heb jij affiniteit met mensen? Heb je ervaring of een relevante mbo 4 diploma? En vergeet jij, ondanks de hectiek van de dag, nooit om de mens voorop te stellen? Dan ga ik graag met jou in gesprek!

Interesse?

Wij verwelkomen je graag in onze Odion-familie! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met mij, Klaas Tanger (teamleider) op te nemen. Je kan mij bellen of appen op 06-82109218 of een mailtje sturen naar k.tanger@odion.nl. Ik sta je graag te woord, telefonisch of persoonlijk onder het genot van een kopje koffie, en vertel jou graag meer over deze betekenisvolle rol.

Ook interessant?

 • Busbegeleider ODC De Boomgaard

  • Purmerend

  €2617

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Recruiter

  • Wormer

  €4349.00

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature
 • Verzorgende IG Flexpool

  • Wormer

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature