Helpende (plus) De Boogaert

Wat ga je doen

Samen met collega’s ondersteun je de cliënt tijdens de ADL-zorg. Bij de meeste cliënten maak je hierbij gebruik van een tillift. Je neemt taken over of begeleidt de client hierin. Daarnaast bied je ondersteuning bij zijn/haar dagelijks ritme. Als helpende werk je voornamelijk korte diensten van 4 tot 5 uur. Er is een mogelijkheid om tijdens schooltijden te werken (7:00 – 12:00) of alleen de avonduren/weekenden. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. Er zijn altijd meerdere collega’s aanwezig waar je op terug kunt vallen.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Locatie

Welkom bij De Boogaert, gelegen in het hart van Castricum. Hier vind je een 24-uurs woonomgeving waar bewoners de regie over hun eigen leven behouden en ons divers team zich hard inzet om hen hierin te begeleiden. Bij ons staan de cliënten echt centraal: wij volgen in wat zij nodig hebben. En wat zij nodig hebben, is niet altijd gelijk even duidelijk. Maar iedere dag opnieuw gaan wij gezamenlijk de uitdaging aan om dit te achterhalen. Wij hebben ons werk zodanig ingericht dat wij echt de tijd kunnen vrijmaken voor iedere cliënt. Samen met ons agogische, verzorgende en verpleegkundig geschoolde collega’s, creëren we een betrokken gemeenschap. Te midden van levendige activiteiten bieden wij jou de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van onze bewoners en je collega’s.

Uniek aan Odion

Bij Odion helpen we zo’n 1.750 kinderen en volwassenen met een beperking. Wij vinden dat ieder mens uniek is, dat je meedoet
en dat je zelf keuzes mag maken of je nu client of medewerker bent. We werken samen, we leren samen en we groeien samen. Onze organisatiecultuur is er één van openheid, respect en inclusiviteit. We vinden het belangrijk dat iedereen eigen talenten en kwaliteiten in kan zetten en kan ontwikkelen. Dat je dit kan doen door ervaringen op te doen en dat je al je vragen mag stellen. Geen vraag is te gek is ons motto.

Wat kun je van ons verwachten?

 • een organisatie die zich voor de 4e
  keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen
 • een hecht team met enthousiaste collega’s die jou graag een warm welkom heten
 • een groot aanbod aan trainingen en cursussen
  met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen
 • salaris conform CAO Gehandicaptenzorg helpende FWG 25 per 1 juni a.s. tot max. € 2.969,- of Helpende (plus) FWG 30 per 1 juni a.s. tot max. € 3.128,-
 • een vast contract
 • eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • flexibiliteit – contracturen en werkdagen in overleg
 • reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling
 • ruimte en vrijheid
  om jouw ideeën te delen en verbeteringen door te voeren waar nodig
 • een positieve en stimulerende werkomgeving met ruimte voor plezier en humor

Interesse

Laat jouw gegevens achter en deel jouw unieke stem met ons. Heb je vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met teamleider Rossita Dekker via 06-12719791. Wij kijken uit naar je bijdrage in ons team!

Wat jij meeneemt

Wij zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien, die willen bijdragen aan onze ontwikkeling en die hun stempel op onze organisatie willen drukken. Een relevante mbo 2 diploma of ervaring is passend bij deze functie. Het is wenselijk dat je de helpende plus module succesvol hebt afgerond. Hoewel diploma’s en ervaring een rol spelen, zijn wij vooral geïnteresseerd in jou als persoon. In jouw visie, werkwijze en frisse blik. Deel jij deze visie om gezamenlijk een verschil te maken in de wereld van de gehandicaptenzorg? En vergeet jij, ondanks de hectiek van de dag, nooit om de mens voorop te stellen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Ook interessant?

 • Verzorgende IG Purmerend

  • Purmerend

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Regisseur Risico & Prestaties

  • Wormer

  €4806

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature
 • Vakantiebaan in de zorg

  • Wormer

  €3294

  Middelbaar onderwijs of soortgelijke

  Bekijk vacature