Gedragsdeskundige(neuropsycholoog/orthopedagoog/GZ/OG)

Stel je voor… een wereld waarin de reis van elk individu, met of zonder beperking wordt gevierd. Bij Odion, de organisatie zonder hiërarchie en vol transparantie, is dit onze realiteit. Wij zijn niet alleen verkozen tot ‘beste werkgever’, maar ook een plaats waar jouw creativiteit en vooruitstrevendheid essentieel zijn.

Wat wil jij

Jij ziet jezelf niet slechts als een professional, maar als een ontdekkingsreiziger van gedrag en emoties. Je bent een strategische denker met een hart voor complexe casuïstiek en een geest die puzzels omarmt als kansen. Bij Odion, waar samenwerking centraal staat, lever jij een cruciale bijdrage aan het levensverhaal van onze cliënten in Waterland, Zaanstreek en Kennemerland.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen

Als gedragsdeskundige bij Odion speel je een sleutelrol in het versterken van onze cliënten en teams. Je biedt doelgerichte ondersteuning, deelt je expertise over NAH (niet-aangeboren hersenletsel) en LG (lichamelijke beperking), en implementeert met overtuiging ons Kompas in je werk. Hierbij omvatten jouw verantwoordelijkheden onder andere:

 • Intensieve samenwerking: Je verbindt je actief aan onze teams, waarbij je jouw kennis in neuropsychologie deelt en samenwerkt aan complexe casuïstiek. Jouw inzet is fundamenteel in het creëren van een omgeving waarin iedere cliënt zijn of haar potentieel kan bereiken.
 • Focus op NAH en LG: Je hebt een speciale interesse in en kennis van NAH en LG. Je gebruikt deze kennis om gepersonaliseerde ondersteuning en behandelingen te bieden.
 • Begeleiding en methodiek: Je werkt nauw samen met de teamleider en begeleiders, richt je op de inhoudelijke kant van de zorg en draagt bij aan de methodische aanpak van de begeleiders. Hierin spiegel je ons Kompas en draag je bij aan de ontwikkeling van onze zorgmethoden.
 • Autonomie in werk: Bij Odion krijg jij alle ruimte en het vertrouwen om zelfstandig en autonoom je werk in te delen, innovatieve oplossingen te bedenken en deze toe te passen in de praktijk.
 • Directe impact: Je begrijpt dat gedrag meer vertelt dan op het eerste gezicht zichtbaar is. Je vaardigheden in handelingsgerichte diagnostiek en mediërende behandeling stellen je in staat om een directe, positieve impact te hebben op het leven van onze cliënten.

In deze rol kun je jouw passie voor het vak en je waardering voor de mensheid ten volle tot uiting brengen, terwijl je de hoogst mogelijke kwaliteit van leven voor onze cliënten helpt bereiken.

Wat kun je van ons verwachten

 • Werken bij de koploper in zorgtechnologie die zich voor de 4de keer op rij beste werkgever mag noemen;
 • Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg max. € 5.477 bruto per maand (o.b.v. 36 uur);
 • Wij geloven in jou en jouw talent en om dat te laten zien treed je bij ons direct in vast dienstverband;
 • Aantal uur is in overleg;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Zakelijk mobiel en een laptop/iPad;
 • Reiskostenvergoeding, fietsplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling;
 • Ruimte en vrijheid om je eigen werk vorm te geven en verbeteringen door te voeren waar nodig;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s die jou graag een warm welkom heten!

Uniek aan Odion

Bij Odion helpen we zo’n 1.750 kinderen en volwassen met een beperking om ieder dag zo fijn mogelijk te maken. Wij koesteren ieders uniekheid, gedreven door een cultuur van openheid en respect. Onder de leiding van ons Kompas, waar “Geen vraag te gek!” de echo is, vieren we diversiteit en moedigen inclusiviteit aan. Odion is niet zomaar een organisatie. Wij lopen voorop en kijken achterom om te leren. We zijn pioniers, dromers en doeners. We nodigen je uit om je voetafdruk te zetten in een omgeving die barst van de energie, creativiteit en passie. Hier worden ideeën geboren en dromen gerealiseerd. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt, waar je jezelf kan zijn en waar jij al jouw vragen vrijelijk kan stellen. We zijn niet alleen collega’s; we zijn een hechte familie die elkaar ondersteunt en viert.

Interesse 

Klaar voor de volgende stap of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Kiki Nortier via 06-22 09 88 99 of k.nortier@odion.nl. Zij staat je graag te woord onder het genot van een kopje koffie of thee en vertelt jou graag meer over deze uitdagende maar hartverwarmende rol!

Wat je meeneemt

Jouw wo-diploma in neuropsychologie of vergelijkbare opleiding opent de deur naar onze teams waar jouw analytische scherpzinnigheid en samenwerkingsgeest essentieel zijn. Met ervaring die verder gaat dan pas verworven kennis, ben je klaar om innovatie te drijven en samen zorg te verheffen. Jij bent iemand die niet terugdeinst voor de verantwoordelijkheid om zijn of haar inzichten te delen en de autonome ruimte benut om zorg naar een hoger niveau te tillen. In jouw verhaal vinden wij de persoon die leert en groeit, de analytische professional die met empathie naar onze cliënten kijkt, en de nieuwsgierige ziel die steeds streeft naar verbetering. Vertel ons jouw verhaal; we zijn benieuwd naar de groei die je hebt doorgemaakt, de successen die je hebt geboekt en hoe je deze ervaringen gaat inzetten om bij Odion het verschil te maken.

Ook interessant?

 • Verzorgende IG Purmerend

  • Purmerend

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • persoonlijk begeleider Bristolroodstraat

  • Zaandam

  €3535

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • BBL Traject

  • Wormer

  €2672

  Middelbaar deels onderwijs deels afgerond

  Bekijk vacature