COÖRDINATOR ICT-BEVEILIGING

(operationeel veiligheidsfunctionaris)

Viermaal bekroond tot ‘Beste Werkgever’, staat Odion voor een wereld waar zorginnovatie en menselijkheid samenkomen en elkaar begrijpen. Treed binnen als medewerker ICT-security, waar je de kans krijgt jouw

talenten in te zetten voor een ICT-omgeving waaraan wij onze informatie kunnen toevertrouwen.


Wat wil jij

Je zoekt een plek waar jouw affiniteit met ICT-security volledig tot zijn recht komt, waar jouw stem gehoord wordt en je complexe materie met gemak vertaalt voor anderen. Bij Odion is er alle ruimte voor jouw drive om te groeien, terwijl je de vrijheid hebt je eigen pad te kiezen en ons met jouw frisse blik vooruit helpt. En in dit alles speelt jouw werk een betekenisvolle rol in de zorg, waar jouw technologische verbeteringen bijdragen aan het welzijn van onze cliënten.


‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen

Het veilig houden van ICT vraagt van organisaties steeds meer op het gebied van ICT-security. Het monitoren van activiteiten en potentiële bedreigingen behoort dan ook tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Binnen én buiten Odion zul jij gezien worden als het gezicht van ICT-security. Zo ben jij het eerste aanspreekpunt en adviseur voor alle vragen en incidenten op dit gebied; vervul jij bij incidenten een coördinerende rol die met in- en externe betrokkenen bekijkt welke maatregelen er getroffen kunnen worden, en je informeert collega’s via onze communicatiekanalen over o.a. beleid, richtlijnen en actuele bedreigingen. Hoewel je als medewerker ICT-security al snel een netwerk opbouwt, word van jou verwacht dat je je actief bezighoudt met het verder bouwen en onderhouden hiervan. Wij geloven er namelijk in dat we ICT-security bedreigingen het best kunnen bestrijden door de handen ineen te slaan. En jij, als Coördinator ICT-security, speelt daar een cruciale rol in!


Wat kun je van ons verwachten

 • Een organisatie die zich voor de 4e keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen;
 • Enthousiaste teamleden die jou graag een warm welkom heten;
 • Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen;
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg met een max van € 4.806,- bruto per maand (o.b.v.36 uur);
 • Wij geloven in jou en jouw talent en om dat te laten zien treed je bij ons direct in vast dienstverband;
 • Het aantal uur bepalen we in samenspraak, met een optimale invulling tot 36 uur per week;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Zakelijk mobiel en een laptop/iPad;
 • Reiskostenvergoeding, fietsplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling;
 • Ruimte en vrijheid om je eigen werk vorm te geven en verbeteringen door te voeren waar nodig;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s heet jou graag een warm welkom.


Uniek aan Odion

Bij Odion is ons Kompas de leidraad en toetssteen voor ons handelen. Het beschrijft onze visie op de mens en de samenleving. Bij Odion vinden we dat ieder mens uniek is. Dat je meedoet en dat je keuzes mag maken. Of je nu cliënt of medewerker bent. We werken samen, we leren samen, en we groeien samen. Onze organisatiecultuur is er een van openheid, respect en inclusiviteit. We vinden het belangrijk dat iedereen eigen talenten en kwaliteiten in kan zetten en kan ontwikkelen. Dat je dit kan doen door ervaringen op te doen en dat je al je vragen mag stellen. Geen vraag te gek is ons motto.


Locatie

Je vervult je rol binnen de afdeling ICT op ons moderne Servicebureau in Wormer.


Waarom wij jou willen hebben

Odion is op zoek naar een ICT-security professional die communicatief sterk is, zowel mondeling als schriftelijk, met het talent om complexe informatie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Heb je kennis van ICT-security, ervaring met kwaliteitsmanagement of ben je vaardig in het opbouwen van netwerken om security-doelen te realiseren? Dat zijn kwaliteiten die we hoog in het vaandel dragen. We waarderen een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig initiatieven te leiden en tevens een samenwerkingsbrug te vormen binnen ons team en met externe partners. Ben je nog niet de expert maar heb je wel de drive en de basis?
Dan bieden we je de kans om je te ontwikkelen tot die expert, met een leertraject dat jouw groei ondersteunt. We verwelkomen zowel de ervaren kracht die onze ICT-veiligheid naar een hoger niveau tilt, als de gemotiveerde starter die groeit naar dit niveau binnen onze dynamische organisatie.

Interesse

Ben jij de persoon die ons helpt onze ICT-omgeving te bewaken? Laten we kennismaken! Solliciteer via de knop ‘solliciteren’ of neem bij vragen eerst contact op met Floris Bouwstra (manager ICT) op 06-21137475 of f.bouwstra@odion.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 18 juni.

Ook interessant?

 • Regisseur Risico & Prestaties

  • Wormer

  €4806

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature
 • Begeleider

  • Volendam

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Gedragsdeskundige

  • Wormer

  €5477

  Wo Diploma/Master’s

  Bekijk vacature