BUSBEGELEIDER ODC 

Wat ga je doen?

Als bus begeleider begeleidt je kinderen tijdens het vervoer en draag je zorg voor de overdracht op de plaats van bestemming. Je meldt bijzonderheden aan begeleiders, verzorgers en/of ouders. Je voert, indien nodig, adequate handelingen uit in de bus en je ziet toe op een veilig, rustig en prettig klimaat gedurende de reis en overdracht.
De werktijden zijn voor de ochtendrit van 8.00 uur tot 10.00 uur en voor de middagrit van 15.15 uur tot 17.00 uur. Het is mogelijk om alleen de ochtenden of middagen te werken of de combinatie. Dagen en aantal uren zijn in overleg.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Locatie

Het cluster Kind en Gezin biedt ondersteuning aan kinderen en hun ouders.
Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) en Dag Activiteiten Centrum (DAC) De Boomgaard. maakt deel uit van dit cluster. Het ODC biedt plaats aan ± 40 kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige handicap in de leeftijd van 2 t/m 40 jaar.
De meeste kinderen worden met speciaal vervoer van huis naar het ODC gebracht en gehaald.

Odion

Met zorg het gewone leven ondersteunen, dat doen we dagelijks bij Odion. Met energie en betrokkenheid onze medewerkers begeleiden. Dat doen we direct vanaf de eerste werkdag met een uniek introductieprogramma, zodat je alle facetten van Odion leert kennen. En wij jou natuurlijk! Dat zal snel gaan, want jouw stem wordt gehoord en we houden van kleinschaligheid. We wensen dat je je snel bij ons thuis voelt en dat je al gauw merkt: Hier zit ik goed!

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke werkplek binnen een dynamisch, groeiend team waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. In de lerende, op ontwikkeling gerichte organisatie die Odion is, krijg je alle kans om jouw talenten te ontwikkelen. Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij met onze CAO ( a la carte). Een gevarieerd scholingsaanbod en een goede pensioenvoorziening. Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor deze functie bedraagt het salaris min. € 1.961,- en max. € 2.617,- bruto per maand, bij een volledig dienstverband van 36 uur per week (FWG schaal 15).

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wat verwachten we van jou?

 • Kennis op MBO-niveau;
 • Affiniteit, en bij voorkeur ervaring, in de dienstverlening aan mensen en/of kinderen met een beperking;
 • Een respectvolle houding waarbij de wensen en behoeften van de cliënt het uitgangspunt zijn.

Ook interessant?

 • Begeleider

  • Purmerend

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • begeleider Karveelstraat

  • Zaandam

  €3360

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Regisseur Risico & Prestaties

  • Wormer

  €4806

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature