BUSBEGELEIDER ODC Dynamica

Van warme start tot harmonieuze afsluiting. Voor een deel van onze cliënten begint en eindigt de ondersteuning niet op de locatie, maar bij de busrit. Bij Odion, die viermaal is verkozen tot ‘Beste Werkgever’, zijn wij op zoek naar een stralende persoonlijkheid om de rol van busbegeleider te vervullen.

Wat wil jij

Je vindt het leuk om met kinderen te werken en haalt er nóg meer voldoening uit als je ook de ouders of verzorgers een glimlach kan bezorgen. Je wilt van betekenis zijn, maar wel op een manier die aansluit bij jouw andere verantwoordelijkheden. Misschien heb je zelf een gezin en wil je de uren tussen de ritten het liefst thuis doorbrengen. Met een klein contract een maximale impact maken, daar ga jij voor!

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen

Iedere dag komen en gaan kinderen van huis naar ODC Dynamica en weer terug. De meeste kinderen maken gebruik van speciaal vervoer van Connexxion. Samen met de chauffeurs en collega-busbegeleiders zorg jij voor een aangename rit voor onze kinderen, naar Dynamica en ook weer bij de terugrit naar huis. ’s Morgens en ’s middags word je vóór de rit door de chauffeur thuis opgehaald. Je haalt de kinderen op en helpt ze in de bus, waarbij je ervoor zorgt dat ouders en verzorgers met een goed gevoel hun kinderen aan je toevertrouwen. Bij aankomst informeer je begeleiders, verzorgers en/of ouders over bijzonderheden en indien nodig, voer je adequate handelingen uit in de bus. Na de rit word je weer keurig thuisgebracht. Eigen vervoer is dus niet nodig.

Locatie

Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) Dynamica maakt deel uit van het cluster Kind en Gezin van Odion. Het ODC biedt plaats aan circa 40 kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar. Het ’busteam’ bestaat uit betrokken chauffeurs en busbegeleiders die oog hebben voor de kinderen, maar ook voor de ouders en verzorgers die hun kinderen meegeven.

Uniek aan Odion

Bij Odion helpen we zo’n 1.750 kinderen en volwassen met een beperking om ieder dag zo fijn mogelijk te maken. Wij koesteren ieders uniekheid, gedreven door een cultuur van openheid en respect. Onder de leiding van ons Kompas, waar “Geen vraag te gek!” de echo is, vieren we diversiteit en moedigen inclusiviteit aan. Odion is niet zomaar een organisatie. Wij lopen voorop en kijken achterom om te leren. We zijn pioniers, dromers en doeners. We nodigen je uit om je voetafdruk te zetten in een omgeving die barst van de energie, creativiteit en passie. Hier worden ideeën geboren en dromen gerealiseerd. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt, waar je jezelf kan zijn en waar jij al jouw vragen vrijelijk kan stellen.

Wat kun je van ons verwachten

 • werken bij een organisatie die zich voor de 4e keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen;
 • een leuke functie voor minimaal 3 dagen per week (in de ochtend en/of in de middag een rit);
 • salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG schaal 15, tussen € 2.016,- en max. € 2.672,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week), met 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • we geloven in jou! Daarom treed je gelijk vast in dienst;
 • reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling;
 • ruimte om jouw ideeën te delen en verbeteringen door te voeren waar nodig;
 • een team met enthousiaste collega’s die je met open armen ontvangt!

Wat je meeneemt

Bij Odion kijken we niet alleen naar je cv, maar ook – en vooral – naar jou als persoon. Je hebt affiniteit met mensen en/of kinderen met een beperking, bij voorkeur opgedaan in een eerdere dienstverlenende functie. Je sluit je volledig aan bij onze visie: de behoeften van de kinderen en hun ouders of verzorgers vormen het uitgangspunt. Heb je tot slot minimaal een VMBO-diploma, dan ben jij misschien wel de ontbrekende schakel in ons busteam.

Jouw volgende stap

Ben jij de busbegeleider die onze kinderen een fijne, veilige busrit bezorgt? We horen graag jouw verhaal! Wanneer je vragen hebt of eerst wil kennismaken, kun je contact opnemen met Jacquelien de Boer, teamleider Dynamica. Zij is bereikbaar via jac.deboer@odion.nl of 06 – 2287 7498.

Ook interessant?

 • Verpleegkundige

  • Castricum

  €3938

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Regie/ persoonlijk begeleider

  • Zaandam

  €3938

  HBO Diploma/Bachelor’s

  Bekijk vacature
 • Begeleider

  • Zaandam

  €3360

  MBO Diploma

  Bekijk vacature