BEGELEIDER KAAIKHOF

Stel je voor, een wereld waarin iedereen wordt gezien en erkend in hun uniciteit, een wereld waarin jij een rol speelt om dit te realiseren. Elk individu is een nieuwe wereld, een nieuw verhaal, en jij hebt de kans om een deel van dat verhaal te zijn. Wij geloven in de kracht van onze mensen. We zien je, waarderen je en bieden jou de ruimte en de vrijheid om je volle potentieel te bereiken. Welkom bij Odion, herhaaldelijk uitgeroepen tot beste werkgever, waar we geloven in de kracht van onze medewerkers en jou alle mogelijkheden bieden om te stralen.

Wat wil jij

Jij kent de waarde van jouw werk en vaardigheden, en je bent klaar voor een frisse wind. Je wilt jouw talent inzetten om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen op hun levenspad. Je streeft ernaar om niet alleen de best mogelijke zorg te bieden, maar ook om zelfstandigheid te bevorderen, keuzevrijheid te ondersteunen en participatie aan te moedigen. Bij ons kun jij het verschil maken en maken wij het verschil voor jou. Wij bieden je de ruimte om je eigen werk vorm te geven, voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wilt elke dag met trots naar je werk gaan, wetende dat je deel uitmaakt van een organisatie die zich inzet om jouw carrière even betekenisvol te maken als de zorg die we bieden. Dat is Odion, een plek waar jouw werk erkend, gewaardeerd en gevierd wordt!”

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga ik doen 

Als begeleider ben je een cruciale schakel in ons zorgnetwerk. Bij Odion navigeren we met het Kompas, een symbool van onze visie waarin het Uniek zijn, Meedoen en Zelf kiezen de hoofdrol spelen. In harmonie met het netwerk, de persoonlijk begeleider en het team, sluit je aan bij de individuele mogelijkheden en verlangens van de cliënt, en speel je een sleutelrol in hun reis naar zelfontplooiing. Je benadert de cliënt met een open hart en een toegewijde geest. Of het nu gaat om het smeden en koesteren van sociale banden, het begeleiden bij dagelijkse activiteiten/werk, het bieden van ondersteuning bij persoonlijke zorg, huishoudelijke taken of het vormgeven van vrije tijd, je doet het met een lach, een sprankelende energie en een gezonde dosis zelfinzicht. Jij bent een ondersteunende bondgenoot en een positieve kracht in het leven van onze cliënten.

Op welke locatie kom ik te werken 

Welkom bij de Kaaikhof, een levendige woonlocatie in Assendelft! Hier hebben 26 cliënten hun thuis gevonden, variërend in leeftijd van 30 tot 60 jaar. Daarnaast begeleiden we nog 40 cliënten in de wijk vanuit een ambulant team. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking. De begeleiding vindt plaats in hun eigen appartementen, waardoor je de kans krijgt om deel te nemen aan hun dagelijks leven en hen te helpen met hun persoonlijke uitdagingen. Het betreft een 24-uurs locatie waar wordt gewerkt in onregelmatige diensten, waaronder slaapdiensten. Je komt te werken in een dynamisch team bestaande uit 13 medewerkers en je ontvangt leiding van onze teamleider.

Uniek aan Odion 

Bij Odion is ons Kompas de leidraad en toetssteen voor ons handelen. Het beschrijft onze visie op de mens en de samenleving. Bij Odion vinden we dat ieder mens uniek is. Dat je meedoet en dat je keuzes mag maken. Of je nu cliënt of medewerker bent. We werken samen, we leren samen, en we groeien samen. Onze organisatiecultuur is er een van openheid, respect en inclusiviteit. We vinden het belangrijk dat iedereen eigen talenten en kwaliteiten in kan zetten en kan ontwikkelen. Dat je dit kan doen door ervaringen op te doen en dat je al je vragen mag stellen. Geen vraag te gek is ons motto.

Wat kun je van ons verwachten

– Een organisatie die zich voor de 4e keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen;

– Een groeiend team met enthousiaste collega’s die jou graag een warm welkom heten;

– Een groot aanbod aan trainingen en cursussen met alle ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen;

– Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 van € 2.338,- tot € 3.294,- bruto per maand (fulltime);

– Aantal uur 28 – 32 met kans op direct een contract voor onbepaalde tijd.

– Eindejaarsuitkering van 8,33% v/h bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;

– Reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en uitstekende pensioensregeling;

– Ruimte en vrijheid om jouw ideeën te delen en verbeteringen door te voeren waar nodig;

– Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Waarom wij jou willen hebben 

We koesteren het unieke in jou, omdat we geloven dat jouw eigenheid een verrijking is voor onze organisatie. Jij hebt een hart voor de zorg, uitstekende sociale vaardigheden en een zorg gerelateerde MBO-3 opleiding. We zoeken iemand die in staat is om verder te kijken dan de beperking, om het individu te zien en om de mogelijkheden te ontdekken. Jij bent een initiatiefrijke specialist die floreert in teamverband, maar ook de autonomie en het zelfvertrouwen heeft om zelfstandig te opereren en verantwoordelijkheid te nemen. Iemand die hoe druk of hectisch het werk ook kan worden, nooit vergeet de mens voorop te stellen! 

Interesse 

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wij willen je graag als nieuwe collega! Heb je vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met Niels Oosterbaan (teamleider) 06-57732988 of op n.oosterbaan@odion.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

Ook interessant?

 • Bijbaan gehandicaptenzorg

  • Wormer

  €3294

  Middelbaar onderwijs of soortgelijke

  Bekijk vacature
 • Persoonlijk begeleider Noorderhoofdstraat

  • Krommenie

  €3606

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • begeleider Karveelstraat

  • Zaandam

  €3360

  MBO Diploma

  Bekijk vacature