ONTDEK JOUW ZORGPAD: BBL-TRAJECT BIJ ODION

Leren in Evenwicht. In een wereld waar elke stem telt, waar elke glimlach een verhaal vertelt, daar ligt Odion. Viermaal door eigen medewerkers gekroond tot ‘Beste Werkgever’, markeren wij een plek waar samenwerken een kunst is, autonomie en eigen regie wordt gevierd en elk talent wordt erkend.

Wat wil jij

Zie je jezelf al staan, midden in een team dat iedere dag het verschil maakt voor meer dan 1.750 kinderen en volwassenen met een beperking? Bij Odion betekent jouw toewijding niet enkel zorg, maar het creëren van waardevolle momenten. Verbeeld je een wereld waarin jouw inzet bijdraagt aan de glimlach van velen, waar jouw kennis en kunde hun dag nét een stukje mooier maken.

‘…omdat ik het meest over mezelf leer
van mensen die zeggen wat ze vinden’

Bowedee, persoonlijk begeleider Odion

Wat ga je doen

Vanaf dag één word je verwelkomd door collega’s en cliënten, en start jouw reis in de wereld van begeleiding. Tijdens deze ontdekkingsfase neem je de sfeer in je op, observeer je en stel je vragen. Je zult merken hoe snel je in je rol groeit, waarbij de focus ligt op dagelijkse ondersteuning, persoonlijke verzorging en het smeden van sociale verbindingen.
Met tijd en ervaring zal je autonomie groeien, en lever je een bijdrage aan het creëren van ondersteuningsplannen.

Wat kun je van ons verwachten

De startbel van jouw opleiding luidt in september. Maar waarom wachten? Als je wil, kun je al eerder bij ons aan de slag! Odion opent deuren naar ontplooiing. Met een rijk aanbod aan voordelen zorgen wij voor een zachte landing in een wereld van zorg. Als BBL leerling bij Odion kun je rekenen op:

 • werken en leren bij een organisatie die zich voor de 4e keer op rij tot een van de beste werkgevers mag noemen;
 • Een hecht team met enthousiaste collega’s die jou graag een warm welkom heten;
 • salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 30 (max €2.672,- o.b.v. 36 uur en ervaring);
 • intentie op een vast contract na het eerste jaar bij goed functioneren op school en op werk;
 • goede praktijkbegeleiding van een werkbegeleider die bij jou op de locatie werkt;
 • volledige vergoeding van je opleiding en een bijdrage van max. € 400,- voor het aanschaffen van een nieuwe laptop;
 • toeslag als je onregelmatig werkt, eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • een ruim scholingsaanbod gericht op professionele ontwikkeling en persoonlijke groei;
 • reiskostenvergoeding, fietsenplan, bedrijfsfitnessplan en een uitstekende pensioensregeling;
 • Een positieve en stimulerende werkomgeving met ruimte voor plezier en humor.

Uniek aan odion

In de kern van Odion ligt een diepgeworteld respect voor individualiteit. Hier, waar de menselijkheid in ieder van ons wordt erkend en gekoesterd, ontstaat een levendige cultuur van openheid en inclusiviteit. Bij Odion is ons Kompas de leidraad en toetssteen voor ons handelen. Het beschrijft onze visie op de mens en de samenleving. Samenwerken, leren en groeien zijn de pijlers die ons als gemeenschap dragen, waarbij geen vraag te gek is
en elk talent gevierd wordt. Het is een plek waar je gestimuleerd wordt om te bloeien, waar je jezelf kan zijn en jij al je vragen vrijelijk kan stellen.

Op welke locatie kom je te werken

Diverse woonlocaties hebben hun deuren geopend voor leergierige geesten zoals jij. We zijn benieuwd naar jouw voorkeuren en gaan daarover graag het gesprek aan.

Waarom wij jou willen hebbenMeer dan cijfers en letters, zijn het verhalen en dromen die ons bijeenbrengen. Wij kijken voorbij het papier, recht in het hart. Jouw ervaringen, je verhalen, je unieke talenten – daar zijn wij nieuwsgierig naar. Laat ons samen ontdekken hoe jij, als individu, onze organisatie kan verrijken!

Diversiteit en inclusiviteit

Bij Odion vieren we diversiteit en moedigen we een inclusieve werkomgeving aan. Wij geloven dat de kracht van ons team ligt in de unieke perspectieven en ervaringen die ieder individu met zich meebrengt. Dit creëert een rijkere omgeving voor zowel onze medewerkers als de mensen die wij bedienen. We streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt, en waar iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. We nodigen kandidaten van alle achtergronden uit om te solliciteren en bij te dragen aan onze gemeenschap van zorg en respect.

Ook interessant?

 • persoonlijk begeleider Bristolroodstraat

  • Zaandam

  €3535

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • Begeleider Bristolroodstraat

  • Zaandam

  €3294

  MBO Diploma

  Bekijk vacature
 • begeleider Karveelstraat

  • Zaandam

  €3360

  MBO Diploma

  Bekijk vacature