Werken bij Odion
 
Solliciteren

Bij Odion horen wij vaak van anderen dat we zulke enthousiaste medewerkers hebben met een grote liefde voor het vak. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden. Deel jij de passie voor de gehandicaptenzorg en wil je meehelpen om onze cliënten een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden? In een betaalde baan of als vrijwilliger? Dan zijn we op zoek naar jou, want wij samen maken Odion!

We zijn een organisatie met medewerkers verschillend in leeftijd, afkomst, werk, karakter of hobby’s. We vinden het namelijk belangrijk dat cliënten zich in ons herkennen en goed begrijpen. Bovendien zorgen verschillen tussen collega’s voor variatie in bijvoorbeeld kennis, ervaring en kwaliteiten maar ook voor verschillende denk- en werkwijzen. Hierdoor vullen we elkaar goed aan, zijn we creatiever en kunnen we problemen beter oplossen. Zo kunnen we het werk bij Odion nog beter doen.

“Ik ervaar Odion als een fijne werkgever die mij waardeert als professional. Ik krijg ruimte om initiatieven te nemen in mijn werk en er zijn veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Ik ben blij en trots om bij te dragen aan iets zinvols, namelijk mensen met een beperking een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden!” Aldus medewerker Joan.

 

sollicitatieprocedure

 

Klik op de knop ‘Solliciteren’ (dit staat boven iedere vacature), vul je gegevens in op het formulier. Kies voor ‘Aanmaken’ en jouw sollicitatie wordt verstuurd naar de verantwoordelijke manager.

Je ontvangt een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal. Hier vind je de status van- en alle informatie over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd (bijvoorbeeld: we hebben meer informatie van je nodig of we nodigen je uit voor een gesprek).

Elke keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

Stappen
 
Stap 1
Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature.

 

 
Stap 2
Vul jou persoonlijke gegevens in op het formulier, upload je CV en voeg daaraan jouw motivatie toe. 
 
Stap 3
Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd.
 
Stap 4
Je ontvangt een bevestigingsmail waarin je gevraagd wordt een wachtwoord aan te maken om jouw account definitief te maken. Dit is van groot belang om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen!

service bureau

bezoekadres
Mercuriusweg 5A
1531 AD Wormer

postadres
Postbus 88
1530 AB Wormer
t. 0299 412 812
f. 0299 412 824
e. info@odion.nl

 

 

volg ons:

 

proclaimer

Dit is de officiële werken bij site van Odion. Odion streeft ernaar dat de aangeboden informatie correct is. Kom je desondanks informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag. Je kunt hiervoor onze contactpagina gebruiken.

privacy >>