Medewerkers vertellen

Marjolein Vegers
 
‘Mag ik twijfelen over normaal?
 

 

“Laatst sprak ik met collega’s over twee cliënten met een Somalische achtergrond. We vroegen ons af of Odion wel voldoende voorbereid is op culturele diversiteit, daar leek het namelijk niet op. Ik vind het super dat ik dit gewoon tegen de bestuurder kan vertellen en dat zij daar direct iets mee wil doen. Onze slogan is ‘geen vraag te gek’, en dat is ook echt waar bij Odion.”

Marjolein Vegers werkt als arts bij Odion. Ze denkt mee over medisch beleid en scholing. Ook bespreekt ze met individuele cliënten hun zorg voor vandaag en de toekomst. “Nu met corona is het ontzettend druk en werk ik enorm veel over. Dat is toch normaal? Ik twijfelde of ik erover zou beginnen, maar ik kreeg direct een fijne reactie én een oplossing. Het is hier zo vanzelfsprekend om positief met elkaar om te gaan. We werken op basis van gelijkwaardigheid, van het management tot begeleiders tot de artsen. Iedereen is zo betrokken bij elkaar.

Omdat Odion tegen medewerkers ‘ja’ zegt, kunnen we dit ook voor onze cliënten doen. Zeker in de gehandicaptenzorg is dat fijn, want de medische zorg is niet altijd vanzelfsprekend goed geregeld. Ik zoek echt met mensen mee om de juiste hulp te vinden. Zo had een mevrouw sondevoeding nodig en kreeg maar drie uur diëtetiek vergoed vanuit de verzekering. Dat voelde niet goed bij me. Hier kunnen we toch wel iets mee? Ik vroeg rond binnen Odion en samen met verschillende afdelingen vonden we een goede oplossing. Je kunt bijna zeggen dat bij Odion iedereen altijd ‘ja’ zegt.”

Odion moedigt cliënten en medewerkers  aan vragen te stellen, om samen antwoorden te vinden die het leven plezieriger maken. Hierbij is geen vraag te gek.

Actuele vacatures

 

service bureau

bezoekadres
Mercuriusweg 5A
1531 AD Wormer

postadres
Postbus 88
1530 AB Wormer
t. 0299 412 812
f. 0299 412 824
e. info@odion.nl

 

 

volg ons:

 

proclaimer

Dit is de officiële werken bij site van Odion. Odion streeft ernaar dat de aangeboden informatie correct is. Kom je desondanks informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag. Je kunt hiervoor onze contactpagina gebruiken.

privacy >>