Werken en Leren bij Odion

BBL opleiding

 

Volg je hart. Ga met mensen werken. Wil je in de gehandicaptenzorg aan de slag en heb je nog geen zorgopleiding? Volg dan via ons een BBL-opleiding. Je gaat een dag per week naar een school van jouw keuze en werkt vanaf het begin al mee op een van de Odion locaties. Er is een enorme variatie aan werk bij Odion. We werken met unieke mensen met een (licht)verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of auditieve beperking en niet-aangeboren herselletsel. We hebben trainingshuizen voor jongeren, woonlocaties voor ouderen en kindcentra. Wij kijken met je mee wat bij je past en je krijgt de ruimte om hier ook zelf achter te komen.


Leerwerkplekken bij Odion

Bij Odion helpen we kinderen en volwassenen met een beperking om iedere dag zo plezierig mogelijk te maken. Dit doen we op zo’n 67 woon- en dagbestedingslocaties en ook bij mensen in de wijk. Grote kans dat hier een leuke plek voor jou bij zit. Twee keer per jaar start een groep leerlingen met een leerwerkplek bij Odion. Je kunt bij ons aan de slag voor de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ) niveau 3 of 4. Word je bij ons aangenomen, dan kies je zelf een school die het beste bij jou past. Dat kan een school zijn waar je veel begeleiding krijgt of juist een school die dichtbij zit. Uiteraard kunnen we je helpen met het maken van deze keuze. Wij betalen de volledige opleiding en de overige studiekosten. Ben je nog niet in het bezit van een laptop? Wij bieden je een budget van € 400 aan voor een nieuwe laptop. 

Je krijgt in eerste instantie een leerwerkovereenkomst voor de duur van een jaar. Dit is een contract van minimaal 18 tot 32 uur per week. Mocht je meer uur willen werken, kan dit in overleg. Daarnaast ga je nog één dag per week naar school en werk je aan je huiswerk. Een deel van het huiswerk kun je tijdens je contracturen doen. We hebben de intentie om de overeenkomst, na het behalen van het diploma, om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Voor jongeren én zij-instromers

De BBL-opleiding is een opleiding waarbij je direct salaris krijgt. Daarom is dit traject ook zeer geschikt voor mensen die uit een heel ander vakgebied komen en zich willen laten omscholen naar een baan in de zorg. Belangrijk is dat je een diploma op minimaal mbo-niveau 2 hebt. Met jouw werk- en levenservaring kun je de cliënten al veel bieden. Je leert de specifieke vakkennis via een beroepsgerichte opleiding en natuurlijk op de locatie.

Hoe en wanneer kan ik solliciteren?

Je kunt twee keer per jaar starten als BBL-leerling: in februari en in september. We vinden het belangrijk dat je eerst een informatiebijeenkomst bijwoont vóórdat je solliciteert zodat je zeker weet dat dit bij je past. Het bijwonen van een informatiebijeenkomst is een voorwaarde om je sollicitatie verder in behandeling te nemen.

Op de volgende dagen vinden er informatiebijeenkomsten plaats op het Service Bureau in Wormer. 

Dinsdag 3 oktober 2023: 18.30 uur - 21.30 uur
Donderdag 5 oktober 2023: 18.30 uur - 21.30 uur
Maandag 9 oktober 2023: 18.30 uur - 21.30 uur
Woensdag 11 oktober 2023: 13.00 uur - 16.00 uur

Ben je geïnteresseerd na het lezen van het bovenstaande en benieuwd naar het werken en leren bij Odion? Meld je aan voor één van de informatiebijeenkomsten door een mail te sturen naar onze recruiter Tim Leneman via t.leneman@odion.nl

Contactgegevens
Voor meer informatie over dit traject, kun je contact opnemen met onze recruiter Tim Leneman via t.leneman@odion.nl of 06 – 57108564

Meer interesse in een BOL stage? Klik dan hier.

 


 

Uitleg sollicitatieprocedure

Wanneer je bij ons solliciteert ontvangt je van ons een e-mail met je inloggegevens voor je eigen persoonlijke sollicitatiepagina. Je sollicitatie wordt aan de hand van je gegevens beoordeeld door de leidinggevende van de afdeling.

Alle verdere communicatie verloopt via je persoonlijke sollicitatiepagina. Houd deze dus goed in de gaten. Je kunt HIER je sollicitatie volgen nadat je hebt gesolliciteerd. 

service bureau

bezoekadres
Mercuriusweg 5A
1531 AD Wormer

postadres
Postbus 88
1530 AB Wormer
t. 0299 412 812
f. 0299 412 824
e. info@odion.nl

 

 

volg ons:

 

proclaimer

 

Dit is de officiële werken bij site van Odion. Odion streeft ernaar dat de aangeboden informatie correct is. Kom je desondanks informatie tegen die onjuist of verouderd is, dan vernemen wij dit graag. Je kunt hiervoor onze contactpagina gebruiken.

 

privacy >>