Wat betekent het om bij een van de beste werkgevers te werken? Dit gaat verder dan de arbeidsvoorwaarden die je hieronder kunt lezen. Het gaat om de werkcultuur, kansen en vrijheid die je voelt als je bij ons werkt.

Bij ons staat jouw talent voorop. Wat kun je goed en hoe kunnen we dit inzetten? Iedereen is uniek. Jij en ook de mensen die we begeleiden. Daarom hebben we een breed scala aan interne cursussen en trainingen waar je uit kunt kiezen. Cursussen en opleidingen elders zijn ook mogelijk. Naast training is er ook coaching mogelijk. We moedigen je aan om elk jaar hier gebruik van te maken, een soort APK voor jezelf. Ben je nog blij met je baan, je kennis. Even stilstaan bij wat jij nodig hebt en wilt.

vaste kaders, vrije invulling

We werken volgens het Odion kompas. Dit is een leidraad tijdens je werk. Elk nieuw (beleids)plan of idee, elke oplossing voor een probleem, antwoord op een vraag. We leggen er altijd ons Odion kompas naast. Klopt wat we nu doen of zeggen met hoe we willen zijn? Soms blijkt dat we het niet goed doen, dan gaan we op zoek naar een betere manier. Dat betekent dat je houvast voelt tijdens je werk, je kent immers de kaders. Je kunt deze kaders ook voorhouden aan je teamleider of collega’s. Binnen deze kaders ben je vrij het werk zo uit te voeren als jij (en je team) denkt dat goed is. Het betekent ook dat we open staan voor ideeën over wat er beter kan. Je zult niet de eerste medewerker zijn die zijn eigen idee in vervulling ziet gaan. Onze foodtruck, het strandfeest, broodjessmeer-service allemaal ideeën van zorgmedewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

speciaal voor leerlingen: