Al onze locaties lopen er wel eens tegenaan: een collega ziek, extra werk, mensen die tijdelijk meer zorg nodig hebben. Wat een opluchting als een flexcollega dan komt bijspringen. Meehelpt met de verzorging, begeleiding en een glimlach brengt. Je wordt met open armen ontvangen en leert op elke locatie weer iets nieuws. Een andere aanpak, een andere kijk op dingen, een nieuwe doelgroep: jij groeit met elke ervaring. En het mooie? Je ontwikkelt jezelf daardoor snel en deelt jouw inzichten weer op de volgende locatie waardoor je niet alleen groeit, maar ook bijdraagt aan de verspreiding van kennis binnen Odion.

Kies zelf waar en wanneer je werkt

Je ontdekt gaandeweg welke locaties en welke groep cliënten goed bij jou passen. Een groep waar je als een vis in het water bent, of waar je juist veel uitdaging uit haalt. Omdat je zelf invloed hebt op waar en wanneer je werkt, kun je je baan zelf vormgeven. Als flex-begeleider heb je alle vrijheid om te ontdekken waar jouw talenten liggen.  

Wanneer je op een locatie invalt, begeleid je de mensen die daar wonen bij het onderhouden van vaardigheden, waarbij je de afspraken uit hun persoonlijke ondersteuningsplan volgt. Verder ondersteun je in de dagelijkse bezigheden, het opbouwen en onderhouden van sociale contacten en persoonlijke verzorging. In deze afwisselende functie krijg jij alle ruimte om jouw creativiteit en deskundigheid in te zetten. Je wordt onderdeel van het Flexteam, een warm team dat voor elkaar klaarstaat. Je hebt met het team een eigen leidinggevende, die aandacht heeft voor jouw (leer)wensen en werk/privébalans.

“Dankzij de Flexpool kan ik op verschillende locaties ervaring opdoen, met elke keer andere cliënten die uiteenlopende ondersteuningsvragen hebben. Zo kan ik onderzoeken wat het beste bij mij past en waar ik voor langere tijd zou willen werken.”

begeleider Djamila, Flexpool

Perfect voor jou als je:

  • Zelf wilt bepalen waar en wanneer je werkt 
  • Enthousiast wordt van het idee om met diverse cliëntgroepen te werken 
  • Houdt van afwisseling en graag nieuwe indrukken opdoet 

suggesties voor jou


    Staan hierboven geen (passende) suggesties voor je? Onze matchmaker Tim kijkt graag samen met jou wat we zou kunnen passen. Maak hieronder een koffie-afspraak met hem ↓